tirsdag 24. januar 2012

Riga

Lange dager.
Å, herregud, jeg ante ikke at det gikk an å føle seg så avslappet. Hver gang vi er på ferie, så stresser vi sånn med at vi skal ut og se så mye som mulig. Riga er en veldig vakker og flott by, men ingen byer i nord-Europa er sånn supersjarmerende i januar, med sludd og våt snø. Så vi la fra oss all dårlig samvittighet, og bestemte oss for å bare gjøre det vi ville- absoltt hele tiden. Dette resulterte i at vi kunne sove til ett, bestille frokost på sengen, tusle ned i spa-avdelingen til hotellet (som var intet mindre enn paradis på jord), spise en sen middag og etterpå fordype oss i Skybar sin drinkmeny til vi ikke orket flere Pina Coladas og Flaming Mexicans. Det ble selvfølgelig sightseeing også. Men desverre var det stillas rundt hele domkirken, også var det så billig øl på Friday's, så det ble ganske korte turer. Men noe fikk vi jo se da.
Vi tok også en togtur til Jurmala, som visstnok skal være helt nydelig på sommeren. Nå på denne tiden av året var det ganske forlatt og forblåst, men vi spiste en deilig lunsj og henga oss til parmassasje og kroppspeeling. Jeg har aldri hatt mer nedsunkne skuldre enn nå, jeg er helt klar for et nytt semester og å komme tilbake på jobb.
Jo, og det som var så morsomt og random var at vi møtte en av bestekompisene til min bedre halvdel, han var der med hele familien sin. Det var så tilfeldig, og vi endte opp med å dele to flotte dager med alle sammen.Denne hadde vi forresten som utsikt fra hotellrommet vårt, en nydelig ortodoks kirke. Fra en litt annen vinkel, selvsagt. Her turte jeg så vidt å ta bilde utenfor, fordi alle som gikk forbi den korset seg, så jeg ville ikke være respektløs. Men som dere ser, den er utrolig flott.


Drinks at Skybar.


Noen av mange nydelige, sjarmerende, skjeve, små hus du finner i gamlebyen i Riga.

And the drinks just kept coming...


Noen ganger er det deilig å ta en time-out på hotellrommet med en god bok, en Bud og chips!


Vår siste middag på en fantastisk resturant like ved hotellet. Tusen smaker i munnen på en gang, helt fantastisk.


Servicen på hotellet var forresten helt utmerket, første gang jeg har opplevd å få koffertene ført opp på rommet, og alle viste vei overalt, og.. Ja, vi var helt målløse over servicen.

We'll meet again, Riga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar